Boerenkoolavond van uit huis…
Boerenkoolavond van uit huis…

Alles is anders dit jaar. Zo ook de traditionele boerenkoolavond van de VV Ruurlo. Elk jaar worden de senioren van de voetbalvereniging Ruurlo na de laatste training van het jaar getrakteerd op heerlijke boerenkool…..

Maar ja, geen training, geen kantine, dus het leek erop dat de boerenkoolavond niet door kon gaan. Maar vanuit het Bestuur kwam het idee om toch een gebaar te maken naar onze leden. Immers er kan niet getraind worden, er kan niet gevoetbald worden. En toch vinden we het fijn dat onze leden de VV Ruurlo trouw blijven. Om te laten zien dat we dat waarderen, werden alle seniorenleden uitgenodigd om boerenkool te bestellen bij cafe De Tapperij.

Voor 2 personen werd de boerenkool door de VV Ruurlo betaald. En er werd ruimschoots gebruik gemaakt van dit aanbod. Ruim 160 leden hebben op donderdagavond 17 december genoten van de boerenkool van De Tapperij. Met een heerlijk stuk worst, een lekkere speklap, een zuurtje en een lekkere jus was het niet te versmaden lekker. De Tapperij had het uitstekend geregeld, en de leden werden snel en effectief geholpen.

Op social media waren na afloop diverse berichten te vinden, waar de leden lieten zien dat ze het gewaardeerd hadden. Samen zijn we sterk, en samen komen we door deze crisis heen!

Copyright © Voetbalvereniging Ruurlo | Privacyverklaring | Digitale Hazewind (nieuwsbrief) | Login Design en realisatie door Project Arthouse